Derfor sniger kiloene sig på, selvom du spiser sundt

Du ved det helt sikkert godt. Det er ikke din fornuft, den er gal med. Du ved da godt, at du skal bevæge dig noget mere, spise flere grøntsager og mindre chokolade om aftenen, ik'?

Det egentlige problem er, at du godt ved, hvad du skal spise for at holde vægten eller tabe dig, men du kan ikke finde ud af det alligevel. Du spiser alt det forkerte og spiser for meget af det – og det er super, super frustrerende.

Min sundhed handler ikke om mad – De tre vigtigste ting, jeg gør for mig selv

For mig gælder det om at bygge et sundt mentalt fundament i de gode perioder, hvor jeg har overskud, simpelthen for at være rustet til at passe godt på mig selv i perioder, hvor der er pres på enten inden i- eller udenfor mig selv. Du kan læse senere i nyhedsbrevet, hvordan jeg gør. 

Panikker du også over din sundhed i ferien?

Lige så dejlig sommeren er, ligeså skræmmende kan den være for mange af mine klienter. For hvordan skal det ikke gå med sundheden, balancen mellem det usunde og det sunde og kiloene, når hverdagen bliver til ferie, og man er langt væk hjemmefra. Fra ens eget køkken, fra rugbrødet og fra de vante rutiner.